MICROPIGMENTACIÓ

EL MAQUILLATGE PERMANENT PER SENTIR-TE BÉ

LA MICROPIGMENTACIÓ ÉS LA TEVA GRAN ALIADA PER A LLUIR UNES CELLES, EYELINER O LLAVIS PERFECTES.


Impecable LES 24H DEL DIA

Fa dècades que la tendència per a lluir celles perfectes eren fines i poc poblades.
En l'actualitat, hi han mil maneres de dissenyar unes celles amb personalitat.
Un dels problemes en deixar-les créixer és que després es veuen zones despoblades o amb poc pèl, o bé amb una forma desigual.
La nostra tècnica especialista, amb una primera visita informativa, t'aconsellarà quin seria el disseny i color que més et pugui afavorir, tenint en compte el color del cabell i la forma de la teva cara i on t'aclarirà tots els dubtes que puguis tenir.

La ratlla els ulls, Eyeliner, donarà força a la teva mirada d'una forma permanent i sense necessitat de fer-la cada dia.

El perfilat de llavis és la solució per donar una forma intensa, però no menys natural als llavis, que amb el pas dels anys van perdent la seva forma i van disminuint la seva densitat.

El tractament pot tenir una durada d'unes dues hores, on primer de tot es farà el disseny de la zona a tractar i es decidirà definitivament el color.

La pell té un procés de cicatrització d'unes 5 setmanes, on després es tornarà a quedar per valorar si s'ha de repassar alguna zona i retocar una mica la forma per deixar el tractament perfectament acabat i així lluir una forma de celles, llavis o ulls amb un aspecte impecable.

Quant dura??
Depenent d'alguns factors...., aproximadament entre 2 i 3 anys, Després es necessitaria un retoc per a mantenir el maquillatge semipermante en perfecte estat.

La base d'un bon tractament és un bon enteniment.