Tractament ABHYANGA-YOGA

ABHYANGA-YOGA

És un treball molt profund basat en fonaments ayurvèdics, en la consciència i en el llenguatge corporal, en postures passives de ioga (que ajuden a augmentar la flexibilitat del nostre cos) i en les respiracions (que ens ajuden a estar més presents i a oxigenar els òrgans interns i el cervell).

S’utilitza oli de sèsam de primera pressió en fred ecològic i pols de càlamus. L’oli es treballa a una temperatura que ens ajudarà a nodrir el sistema muscular-esquelètic del cos. El càlamus ens ajuda a estimular la circulació sanguínia i limfàtica, a eliminar cèl·lules mortes, a desintoxicar el cos i a aportar escalfor a la musculatura per tal de poder fer els estiraments passius de yoga pertinents.

És una teràpia que arriba al teixit muscular més profund, treballant amb les mans i els peus i personalitzant una seqüència de moviments i postures físiques i energètiques que ajudaran a eliminar memòries musculars (que fan que repetim patrons a les nostres vides), donant consciència de com afrontem certes situacions a la vida, i poder ser més lliures.

L’objectiu principal de la teràpia corporal energética és enfortir la seguretat en un mateix arrelant-te a la terra, recuperant el poder personal i adquirint pau interior. També aporta altres beneficis com l’augment de l’energia vital i una millor adaptabilitat a diferents situacions vitals. Ajuda a reconectar amb un mateix per aconseguir ser més autònom, independent i lliure.