HAMMAM IMPERIAL” FLORS DE TARONGER

HAMMAM IMPERIAL” FLORS DE TARONGER

Una autèntica experiència ancestral, basada en antics rituals orientals. Les dones van descubrir un ungüent que deixava la seva pell suau i preciosa, i que van decidir utilizar-lo en les ceremònies de núvies perquè deixava una pell extreordinàriament hidratada, suau i perfumada.

Aquesta experiència té una durada de 2 hores i 40 minuts.

Comencem amb un relaxant i aromàtic bany de peus on et convidem a una infusió personalitzada. Seguidament, es prepara la pell amb el sabó d’olives negres i la sauna de vapor Swedana. Després d’aquest relaxant inici fadrem  el peeling amb el guà tradicional Kessa. Seguidament aplicarem el fang Rhassoul barrejat amb una mascareta de roses, geràni i manteca de karité per tot el cos i es deixa actuar potenciant la seva efectivitat amb el bany de vapor Swedana. Durant tot el procés introduïm un tractament facial personalitzat. Després del temps d’exposició, es retira el Rhassoul i es fa un massatge relaxant amb olis ecològics aromatitzats i manteca de karité al cos i amb oli de jojoba, un massatge facial.

Tractament centenari del Marroc. 100% ecològic que deixa la pell hidratada, neta i regenerada i amb un tacte sedós. Regula la secreció sebàcia, elimina les cèlules mortes i tanca el porus.