DETOX REGENERADOR AMB CACAU PUR

DETOX REGENERADOR AMB CACAU PUR

Aquesta experiència té una durada de 2 hores i 30 min.

“Abemus” cacau!

Aquest pack detox regenerador et transportarà fins a la teva més tendra infància, assaborint l’intens aroma del cacau més pur i gaudint dels seus inumerables beneficis a tots els nivells.

Començarem per un relaxant bany de peus on et convidarem a una deliciosa i personalitzada infusió, tot seguit, farem un peeling de 3 sals diferents amb oli d’avellanes i aplicarem l’envoltura de cacau pur i deixarem que actui uns minuts inmersa en l’Swedana bany de vapor. Durant el temps d’exposició, farem un massatge craneo-facial, i quan retirem l’embolcall, farem un massatge drenant i relaxant de tot el cos i també ens concentrarem especialment en els grans oblidats: els peus. Cau en la temptació!!!! No és pecat!!!!

BENEFICIS:

L’embolcall de cacau actúa relaxant el sistema nerviós, gracies a antioxidants com la teobromina, el taní i els polifenols.

El seus components provoquen una acció vasodilatadora que millora la circulació, desfent els conseqüents nòduls de grassa i fent un efecte anticel.lulític.

Conté varis ingredients com el magnesi, zinc, vitamines B, A i E que ajuden a hidratar, nudrir, tonificar i revitalitzar el cos.