Làser

A Nova Estètica som especialistes amb depilació LÀSER

T'oferim l'ÚLTIMA INNOVACIÓ TECNOLOGIA PER L'ELIMINACIÓ DEL PÈL
Depilació LÀSER amb llum LED LXD, sense dolor, sense escalfor, molt més ràpid i millorant la pell.
El LÀSER LED LXD, conte una ona més amplia i potent, que arriba tant a folículs superficials com profunds i que permet que cada sessió sigui:

 •  Més eficaç
 • Reduir el temps de tractament
 • Reduir dolor i escalfo

LXD LÀSER LED és l'última innovació tecnològica en l'eliminació gradual del pèl, l'única realment eficaç i que aporta resultats duradors.
Gràcies a la llum LED, s'ha aconseguit reduir la duració del tractament, augmentant la seva efectivitat i minimitzar la molèstia sobre la pell.

El LÀSER LED LXD té una tecnologia patentada de focalització de l'energia per millora l'eficàcia i els resultats en l'eliminació del pèl. Aquesta tecnologia pot ser utilitzada tant en pells blanques com en morenes.
NO PERDIS MÉS TEMPS AMB ALTRES MÈTODES.
DEPILACIÓ LÀSER LED LXDés el teu tractament.

   CONSULTA PROMOCIONS

    FOTOREJUVENIMENT LASER IPL 

 • El IPL  és un modern sistema de tractament facial que emet un flaix de llum similar al del làser però molt més versátil, ja que pot modificar-se segons el tipus de problema a tractar.

  El fotorejuveneciment amb IPL es pot realitzar en una mateixa sessió a tota la superfície de la cara, mans i escot.

  D'aquesta forma s'aconsegueix un resultat més uniforme i un aspecte més fresc i juvenil.


  Resultats i millores de la pell amb el tractament:

  • ESTIMULA I AUGMENTA LA PRODUCCIÓ DE COLÀGEN
  • REDUEIX LES LÍNEAS D’EXPRESSIÓ I ARRUGUES
  • ELIMINA VENES FACIALES (CUPEROSSIS)
  • REAFIRMA EL TÒ DE LA PELL
  • REDUEIX MOLT ELS PORUS DILATATS
  .

  Avantatges del IPL enfront làsers mèdics.

  El tractament facial amb IPL és un tractament ràpid, indolor i poc invasiu (permet la reintegració immediata a les activitats quotidianes del pacient). També és important esmentar que no existeixen efectes secundaris ni deixa marques o cicatrius, una vegada realitzada la sessió. La major reacció que es presenta és una sensació de calor i en alguns casos, un lleuger enrogiment que passa en un parell d'hores després de la sessió. Son necessaries unes 5 sessions i uns 30 minuts per sessió. Els resultats són progressius, no obstant això després de la primera sessió, el cutis llueix més ters i suau. A mesura que vagi avançant el tractament, es percebrà un descens de arrugues, líneas d'expressió i de la grandària dels porus, També es veurà una decoloració de les taques progressiva. En cada sessió es regenera entre un 12% i un 20% de la pell. L'aspecte de la pell continua millorant fins i tot 3 mesos després de finalitzar el tractament.

  La majoria de làsers mèdics fan el tractament en una sola sessió, però el pacient té que estar de baixa entre 15 i 20 dies

                                               
 • Arrugues, lluminositat, porus dilatats, atenua les taques, millora el relleu del teixit...