Tractament cel·lulitis

La cel·lulitis és un trastorn del teixit subcutani que afecta a més d'un 85% de les dones majors de 25 anys.
Són acumulacions del teixit adipós, que es dipositen a diferents parts del nostre cos, formant nòduls (pell de taronja).

La vida sedentària, la roba estreta, el tabac, l'excés de cafè, els canvis hormonals, una alimentació no correcte, la falta d'exercici, alguns medicaments..., són factors a tenir en compte, a l'hora de poder millorar la cel·lulitis.

El primer que haurem de fer és una valoració per determinar quin tipus de cel·lulitis tens i amb quin estadi està.

Recorda que existeixen diferents tipus de cel·lulitis i amb diferents graus, per tant cada cel·lulitis s'haurà de tractar de manera diferent.

A Nova Estètica disposem de les tècniques més innovadores i menys invasives per eliminar la cel·lulitis.


La combinació *d'actius específics *massatges *radiofreqüència corporal *ionització *lipolàser, *ventoses *pressoteràpia *massoteràpia *electroestimulació..., són moltes les tècniques que apliquem de manera personalitzada segon l'evolució que té el tractament.

BENEFICIS DEL TRACTAMENT PER LA CEL·LULITIS.

Millora significativa de la "pell de taronja"
Pell més tersa i afinada
Millora notable del volum de la zona.

PER QUI ESTÀ INDICAT AQUEST TRACTAMENT?

Per tota persona que vulgui millorar aquesta patologia i es vulgui sentir bé amb ella mateixa.

Demana el teu diagnòstic personalitzat GRATUÏT, on et plantejarem el teu pla d'acció personalitzat, ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS.

Una correcta alimentació, realitzar exercici, beure aigua i un correcte tractament, serà la clau per millorar la teva cel·lulitis.