Reductor

Sobre pes, retenció de líquids..., són algunes de les causes que donen aquest augment de centímetres.

La valoració personalitzada ens donarà la informació que necessitem per saber com treballa el teu cos.
Un desequilibri hormonal, una alimentació no correcte, la falta d'exercici, si prens determinats medicaments..., seran factors,a tenir en conta a l'hora de dissenyar el teu tractament.

La combinació dels nostres tractaments reductors, seran especialment dissenyats  perquè tu puguis obtenir aquesta pèrdua de centímetres que estàs buscant.

*Vacumteràpia   *Massatge subdèrmic    *lipolàser    *Electroestimulació    *pressoteràpia  *ionització  * teràpies manuals especifiques   *aplicació de la cosmètica més activa, són alguns dels nostres tractaments.


Com ho podem fer?

Parlar d'un nombre de sessions és parlar per parlar, perquè cada persona és diferent i la seva evolució també serà diferent.

Et plantejarem un tractament personalitzat, on seguirem l'evolució del teu tractament en tot moment, per determinar quin és el millor tractament a seguir.

La teva col·laboració sempre serà molt important i significarà el 50% del teu resultat.

Una alimentació saludable i correcte, un increment de l'exercici, beure una mitjana d'1 ½ d'aigua, infusions ..., serà l'èxit del teu tractament.

El nostre objectiu és que quan et facis un tractament al nostre centre obtinguis el màxim resultat amb la reducció de centímetres.

BENEFICIS DEL TRACTAMENT

Eliminació del greix localitzat
Disminució del volum
Millora de la circulació
Millora de la retenció de líquids.

PER QUI ESTÀ INDICAT AQUEST TRACTAMENT?

Persones que tinguin la necessitat de pèrdua de centímetres en alguna de les zones del seu cos.

Ja som molts els centímetres que hem fet perdre a moltes de les nostres clientes i això ens estimula a seguir formant-nos i millorar dia a dia.

El nostre objectiu és el teu resultat, ens acompanyes?