Lipodren

Lipodren

Lipodren ofereix la solució, atacant el problema des de la seva arrel

Mala Circulació - Retenció de Líquids - Mal a les cames - ...


Que és Lipodren?

Lipodren se centre amb la salut de les persones per oferir un mètode no invasiu, sense efectes secundaris i que manté els seus beneficis al llarg del temps. L'estímul aplicat als ganglis només és possible tenint un control numèric de l'estímul. Lipodren permet treballar tots els ganglis limfàtics del cos de manera totalment indolora, controlada i proporcionant una gran sensació de benestar.


Drenatge limfàtic

El 90% de les dones tenen algun tipus de retenció de líquids.

Lipodren allibera el teixit de qualsevol tensió profunda, treballant sense que se senti agredit en cap moment. Amb aquest sistema, treballem tan les capes profundes com les superficials, obtenint un tractament limfàtic amb resultats immediats.

Permet reduir la retenció de líquids?

És un tractament limfàtic únic i exclusiu, amb resultats immediats, gràcies al seu sistema d'obertura dels ganglis limfàtics i l'estimulació del buidatge dels seus conductes. Quan el teixit connectiu perd elasticitat i es retreu, PRESSIONA I OBSTRUEIX el sistema limfàtic. Una vegada resolta la pressió el sistema limfàtic es torna més eficient, pot drenar millor, s'optimitzen les vies d'eliminació i això genera un augment del nombre de miccions per part del pacient i una eliminació major d'orina, símptoma inequívoc d'eliminació limfàtica. La reducció del volum corporal produït per retenció limfàtica, "és una realitat", activant-se en cada tractament.

Lipodren millora el sistema circulatori


L'estímul que genera Lipodren reprodueix una acció igual a la contracció muscular, cada estímul mecànic genera un impuls sobre el conducte venós i limfàtic, accelerant el transport vascular i de la limfa. Amb el tractament circulatori que ofereix Lipodren es millora la circulació venosa des de la primera sessió. Els símptomes indesitjats de la mala circulació, comencen a desaparèixer i apareixen molts símptomes positius: cames més lleugeres, desaparició de dolors circulatoris, millora impressionant de la claudicació intermitent, desaparició per complet de rampes nocturnes, etc.

En millorar la circulació, es beneficia tot l'organisme, hi ha un augment d'Oxigenació

Tractament de cel·lulitis

Els efectes de REGENERACIÓ I RECUPERACIÓ del col·lagen atrofiat, present en el teixit cel·lulític, causa primària de la pell de taronja, fan de Lipodren una poderosa màquina contra la cel·lulitis, els seus resultats la fan INCOMPARABLE amb altres aparells. Reforça el tractament anticel·lulític, EXCEL·LENT efecte sobre el sistema limfàtics i circulatori, permet drenar el líquid immobilitzat a la cèl·lula connectiva que encapsula els adipòcits, abocant l'acumulació de líquid al torrent venós, aquí, Lipodren executa el seu òptim efecte circulatori i permet drenar sense problema el líquid abocat. La pell de taronja MILLORA EN CADA SESSIÓ, l'efecte beneficiós, és visible des de les primeres visites. En la segona visita, la pell de taronja es mostra menys agressiva

Mobilització i tonificació del teixit adipós

En aquest camp Lipodren és una màquina única i pionera. És la primera màquina capaç de treballar les tres capes del teixit adipós d'una forma INDIVIDUAL. A través d'un sistema de premuts molt curts i ràpids ÚNIC AL SECTOR i patentat per Lipodren. Pot mobilitzar i tonificar el greix superficial o profund de forma selectiva, sempre de manera eficient, totalment indolora, SENSE produir FLÀCCIDES, amb resultats immediats. Amb un mateix programa, amb una mateixa passada, fem tonificació, mobilització i recuperació muscular. Quan es realitzen tractaments de mobilització i tonificació del teixit adipós, amb el sistema de premuts curts i ràpids, aconseguim un altre efecte important; una hiperoxigenació de la pell, aconseguint un canvi estètic instantani. Millora la brillantor, la hidratació, textura i llum. Sempre que es realitzi el tractament de tonificació i mobilització del teixit adipós estem efectuant una teràpia d'OXIGENACIÓ dèrmica.

Els beneficis del tractament són:

El volum corporal es redueix en cada tractament.
S'afavoreix el catabolisme de la cèl·lula de greix.
Drena eficaçment la retenció present en el teixit cel·lulític.
Permet remodelar i reafirmar el teixit.
Recupera el teixit connectiu fibrós.
Els resultats són evidents des de la 1a sessió, i el més important, es mantenen amb el temps i a què s'obtenen des de la salut.

Els resultats són evidents a partir de la primera sessió,

i el més important, es mantenen, ja que s'obtenen des de la salut